UA-71536732-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Open vragen

 

Losse eindjes - Duitsland
 

Het zou zo mooi zijn: een hele familie in kaart. Iedereen die genealogisch onderzoek doet of heeft gedaan weet dat er altijd wel een aantal losse eindjes in een onderzoek overblijven. Personen die spoorloos verdwijnen, of personen die wel de naam dragen maar niet in de familie lijken te passen. Op deze pagina zijn een aantal van die losse eindjes vermeld.

Op 3 november 1859 huwt te Dülmen (Sankt Victor) Bernard Delsmann met Therese Warmeling. Wellicht is hij de op 5 augustus 1832 in Senden geboren zoon van Joannes Theodorus Delsmann en Gertrudis Hrese.

Op 13 februari 1872 huwt te Recklinghausen Franz Delsmann met Gertrud Nottenkamper. Zowel qua leeftijd als qua naam zou hij een zoon kunnen zijn van hetzij Franz Joseph Delsmann en Johanna Helena Tembrock, hetzij diens broer Franz Anton Delsmann en Anna Maria (Gertrudis) Flechter genannt Strotkötter.

Van de hierboven genoemde gezinnen Delsmann-Tembrock en Delsmann-Strotkötter ontbreken nog verdere gegevens. Het eerste gezin woonde in Buldern (thans gemeente Dülmen), het tweede in Bösensell (thans gemeente Senden). Uit het eerste gezin is één dochter bekend (Maria Anna, gedoopt te Buldern op 18 maart 1851), uit het tweede gezin is één jong overleden zoon bekend (Johann Theodor, geb. en overleden te Senden in 1854) en twee naamloze kinderen.

Op 9 maart 1879 trouwt in Cook County, Illinois William Delsman, 31 jaar oud, wonende 615 Wells, met Josephine Kelo, 24 jaar oud, wonende 20 Gardner.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?